AFSPRAAK BOEKEN
BOEK MAKKELIJK EN SNEL

NU BOEKEN

"You ignore me now,
but you'll need me later"

~ Your body ~

Beste klant,


NIEUWS!
Sportmassage Emliv gaat de samenwerking aan met FysioMAX!
Dit betekent voor jou als klant dat de behandelingen zullen gaan plaatsvinden in Stramproy per april 2024. De communicatie verloopt via FysioMAX. U kunt contact opnemen voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Telefoonnummer: 0495-563385
E-mail: fysiomax@gmail.com


Ik help je graag in Stramproy, tot dan!
Evelien.

ONZE DIENSTEN

SPORTMASSAGE
Met een sportmassage worden de afvalstoffen uit de spieren gemasseerd en stofwisseling bevorderd. Het is een stevige massage waarbij triggerpoints aangepakt worden.

Een sportmassage is niet alleen voor sporters, maar ook bij lichamelijke klachten is een sportmassage zeer effectief.

30 minuten voor €29,-
60 minuten voor €52,50

NU BOEKEN

DRY NEEDLING
Dry needling is een behandelmethode waarbij de therapeut door middel van een speciale techniek je spieren aanprikt, zodat deze snel en langdurig ontspannen raken. De triggerpoints worden geraakt en zorgen niet meer voor de irritatie of pijn. Het wordt uitgevoerd met een droge naald. er wordt dus geen vloeistof in de spier gespoten.

Optioneel ter aanvulling op de massage voor een vergoeding van €3,-.

NU BOEKEN

MEDICAL TAPING
Het is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteund het spierstelsel, lichaamseigen genezingsprocessen en beïnvloedt de neurologische en circulatoire systemen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Optioneel ter aanvulling op de massage voor een vergoeding van €3,-.

NU BOEKEN

ERVARINGEN

OVER EMLIV

Ik ben Evelien Moonen, geboren op 24-09-1996, en afgestudeerd als Bewegingsdeskundige aan Fontys Sporthogeschool. Tijdens mijn opleiding heb ik als aanvulling de opleiding Sportmassage gevolgd bij IVS opleidingen , de cursus Medical taping en Dry needling. Dit maakt mij tot een sportmasseuse die verder kijkt dan alleen het probleem. Ik kijk naar het gehele lichaam en pak de oorzaak van de klachten aan. Waar nodig is leg ik de Medical tape aan of maak ik gebruik van Dry needling als aanvulling op de massage. Daarnaast heb ik een deeltijd studie Fysiotherapie aan Thim hogeschool afgerond en ben ik ook werkzaam als fysio.

WAAROM JIJ VOOR EMLIV KIEST

Ik ben een sportmasseuse die zich ook echt richt op sportmassage. Dit betekend dat ik naar het gehele lichaam kijk en verder dan alleen het probleem zelf en dit probleem dan ook doelgericht aanpak.

Het zijn stevige massages die niet altijd prettig aanvoelen maar zeker effectief zijn. Waar nodig maak ik gebruik van dry needling of taping als aanvulling op de behandeling om een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden.